Skip to main content

Café Kadetten

Socialøkonomisk virksomhed
Lokale råvarer og hjemmegjort mad

Åbningstider

Mandag

Lukket

Tirsdag til fredag

10.00 til 16.00
(Køkkenet lukker 14.30)

Lørdag og søndag

Åbent for selskaber
min. 35 kuverter

Bemærk

Ved flere end 10 besøgende, kontakt os på: cafe@kadetten.dk

Café Kadetten

Er en socialøkonomisk virksomhed, der har fokus på en VÆREDYGTIG tilgang både til de råvarer, vi bruger – og særligt til de unge mennesker, vi omgiver os med i cafeen.

Vi arbejder ud fra princippet om enkelhed, og at ”mindre er mere”. Det gør vi, fordi vi brænder for kvaliteten af hjemmelavet mad, hvor den enkelte ingrediens kommer til sin ret, og hvor vores unge kadetter oplever succesen i at kunne ”levere på et højt niveau”, fordi processerne er simple og klassiske. Alle vores retter er hjemmegjorte. Vi sætter en ære i at benytte sæsonens råvarer og ændrer løbende vores menuer for at tilpasse dem til dette.

De unge mennesker på Kadetten er i særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse og beskæftigelse, og de yder deres ypperste for at give dig den helt særlige kadetstemning, hvor du også kan nyde vores smukke historiske rammer.

På Café Kadetten tager vi vores socialøkonomiske ansvar alvorligt, og vi stræber efter at skabe en fremtid med mening for vores unge. Café Kadettens overskud går ubeskåret til at udvikle meningsgivende uddannelse og arbejdspladser til unge med særlige behov og kompetencer.

SPIS MED

Vi byder velkommen indenfor på sekondløjtnantskolen
Torsdag d. 27. April kl. 17:30-21:00

Sådan booker du
Betaling via MobilePay til Kadetten 836846.
I betalingen skal stå: SPIS MED, dato, fulde navn og antal.
Tag et screenshot af betalingen – det er din madbillet.

Kadettens SPIS MED-arrangement er baseret på tillid og ideen om, at alle deltager aktivt i at få måltidet til at køre. Der er ingen tjenere eller vært, men derimod vores skønne unge Kadetter, der som en del af deres læringsforløb har dækket langborde og tilberedt maden. Kadetterne vil også servere og præsentere maden, samt hjælpe med at rydde af. Bedre service fås ikke.